Rally-toko

Rally-toko-vastaava: Sari Torpström sarikayhko (at) gmail.com

Rally-toko on hauskaa aktivointia, jota voivat harrastaa kaikenikäiset ja kaiken kokoiset koirat ja ihmiset! Tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen kontakti, liikkeet suoritetaan hymyssä suin hännät heiluen.

Rally-tokossa suoritetaan rata tehtäväkylteissä olevien ohjeiden mukaan. Tehtäväkylttejä on 10-20 kpl riippuen tasoluokasta. Tehtävinä voi olla esim: käännöksiä, pujottelua, seuraamista, maahanmenoa, estehyppyä, pyörähdyksiä jne. Tasoluokkia on 4. Alokas-, avoin-, voittaja- ja mestariluokka. Koiran kehuminen ja innostaminen radalla ovat sallittuja. Ohjauksessa saa käyttää käsimerkkejä ja myös kehon liikkeitä.

Rally-toko harrastajat käyvät omatoimisesti treenaamassa hallilla noin kerran viikossa. Hallivuokra jaetaan osallistujien kesken. Välillä treeneissä on ulkopuolinen kouluttaja. Mukaan voi tulla niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin koirakot! Treeneistä sovitaan facebookin ryhmässä SPSH rally-toko. Mikäli et ole facebookissa, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse lajivastaavaan.