Halli

SPSH ry on vuokrannut koiraharrastuskäyttöön noin 300 neliön kokoisen lämpimän hallin Vanhamäeltä. Halliin on asennettu keinonurmimatto. 
Kentän osoite on Vanhamäentie 122.
Parkkipaikalle saavuttaessa navetta suoraan edessä, navetan ohi vasemmalta ja ylisiltaa pitkin yläkerrassa olevaan halliin.

Sotku-sakko

Muista ulkoiluttaa koirasi kunnolla ennen halliin tuloa.
Jos koirasi tekee tarpeitaan halliin, peritään siitä 15€ sakko.
Hallilta löytyy 2kpl puhdistustarvikesankoja, molemmilta reunuksilta yhdet. 
Jos vahinko sattuu niin merkkaa se jotenkin ja pikaisesti papereihin imeytys ja sitten hajunpoistopuhdistus suihketta reilusti hivenen isommalle alueelle kuin vahinko tullut, n.5min päästä painele ylimääräinen aine paperilla pois  Ja muista maksaa sakko 15€ seuran tilille FI38 5443 0420 0885 22 viite 1355.

Vuokraaminen

Yksityinen seuran jäsen:

½ h 15 €

1 h 30 €

1 pv 150 €

kasvattajatapahtumat 1 pv 100 € ja viikonloppu 200 €

Ei-jäsen ja yritykset:

½ h 20 €

1 h 35 €

1 pv 220 €

Viitenumerot:

Yksityinen seuran jäsen: 5018

Ei-jäsen/yritys: 5021

hallirinki: 5005

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠avainpantti: 10074Yhteystiedot ja varaukset 

spshposti (at) gmail.com

Yksityinen vuoro:
Joku varaa hallista tunnin/tunnit. Hän maksaa taksan mukaan varauksestaan. Halli on hänen käytössään tuon ajan. Vuoron voi peruuttaa 1vrk ennen vuoron alkua. Silloin maksua ei peritä

Yksityiset kimppatreenit:
Joku varaa hallista tunnin/tunnit. Hän voi treenata varaamallaan vuorolla yksin tai pyytää kavereitaan kimppaan ja tuntitaksan voi jakaa porukan kesken. Varaaja on kuitenkin tuntitaksan maksaja. Varaaja kerää osuudet ystäviltään. Vuoron voi peruuttaa 1vrk ennen vuoron alkua. Silloin maksua ei peritä

Ohjatut koulutukset hallissa:
Koulutusohjaaja voi ehdottaa ohjattavilleen että pidetäänkö seuraava kerta hallissa. Tällöin koulutusohjaaja varaa vuoron ja ottaa SITOVAT ilmoittautumiset ohjattaviltaan. Varattujen tuntien tuntitaksat jaetaan osallistujien kesken. Koulutusohjaaja ei osallistu maksuun, koska hän tekee siellä työtä ja kouluttaa. Mikäli joku peruuttaa osallistumisensa on hänen joka tapauksessa maksettava osuutensa tai "myytävä" se jollekin toiselle. Jos näyttää että kaikki peruvat voi koulutusohjaaja peruuttaa vuoron 1vrk ennen vuoron alkua, jolloin maksua ei peritä. Tai ohjaaja voi halutessaan omia vuoron itselleen, mutta silloin hänen täytyy vuorosta maksaa.

Kurssit hallissa:
Mikäli hallissa järjestetään kurssimuotoista koulutusta, kurssin vetäjä varaa kurssivuorot ennakkoon. Kursseille osallistuvat ilmoittautuneet maksavat kurssimaksun ennakkoon. Maksuun sisältyy hallilisä.

Hallirinkiläiset:
Hallirinkiläiset maksavat hallin käyttömaksua kiinteän summan joka kuukausi. Tällä kiinteällä sopimusperusteisella maksulla taataan se, että seura kykenee maksamaan hallin kuukausivuokran hallin omistajalle. Hallirinkiläisille on varattu hallille omia vuoroja ja rinkiläinen voi käydä ilman erillistä ilmoitusta treenaamassa vapaina aikoina hallissa. Hallin vapaus on muistettava tarkistaa kalenterista ennen treenaamaan menoa. Jos paikalle tulee joku muukin ydinrinkiläinen treenaamaan, noudatetaan "sopu sijaa antaa -mallia". Jos hallirinkiläinen haluaa varata vuoron täysin itselleen tai ystävien kanssa jaettavaksi, varattu vuoro täytyy maksaa normaalin taksan mukaisesti.