Koiravintti Halli

SPSH ry on vuokrannut koiraharrastuskäyttöön noin 300 neliön kokoisen lämpimän hallin Vanhamäeltä. Halliin on asennettu keinonurmimatto. 
Kentän osoite on Vanhamäentie 122.
Parkkipaikalle saavuttaessa navetta suoraan edessä, navetan ohi vasemmalta ja ylisiltaa pitkin yläkerrassa olevaan halliin.

Sotku-sakko

Muista ulkoiluttaa koirasi kunnolla ennen halliin tuloa.
Jos koirasi tekee tarpeitaan halliin, peritään siitä 15€ sakko.
Hallilta löytyy 2kpl puhdistustarvikesankoja, molemmilta reunuksilta yhdet. 
Jos vahinko sattuu niin merkkaa se jotenkin ja pikaisesti papereihin imeytys ja sitten hajunpoistopuhdistus suihketta reilusti hivenen isommalle alueelle kuin vahinko tullut, n.5min päästä painele ylimääräinen aine paperilla pois  Ja muista maksaa sakko 15€ seuran tilille FI38 5443 0420 0885 22 viite 1355.


OHJEET:

Kaikki koirahallin asiakkaat ja tiloissa vierailevat henkilöt sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.


Juoksuiset nartut voivat käydä hallilla mutta vain juoksuhousut jalassa!


Varauskalenteri ja kenttien varaaminen

Voit varata varauskalenterin kautta aikoja haluamallesi ajankohdalle.

Varauskalenterin kautta voi tehdä varauksia yksityiseen treenikäyttöön.

Hallirinkiläiset ovat oikeutettuja edullisempaan itsenäiseen harjoitteluun (30€/kk). 

Itsenäisen harjoitteluavaimen omaavat ovat oikeutettuja treenaamaan 24/7 hallilla kenttien ollessa vapaana varauksilta. Avaimen omaavat eivät siis varaa kenttiä varauskalenterista! Ajantasaiset kenttävaraukset voi tarkistaa hallin varauskalenterista.

Mikäli haluat mennä hallille niin ettei sinne tule muita treenaajia, varaa aika varauskalenterin kautta ja maksa vuokra normaalisti seuran tilille.


Itsenäiset harjoitteluavaimet ovat henkilökohtaisia. Voit halutessasi tuoda hallille mukana kaverisi tai perheenjäsenen, mutta mikäli hän haluaa treenata, tulee hänen tehdä hallivaraus varauskalenterin kautta.

Otathan hallilla huomioon treenatessasi muut rinkiläiset ja sovitte yhdessä kentän vuorottelusta niin, että kaikki pääsevät treenaamaan ilman liian pitkiä odotusaikoja.

Hallista löytyviä välineitä saa käyttää vapaasti

Palautathan kaikki lainaamasi välineet takaisin paikoilleen treenin jälkeen! Mikäli siirrät treenisi aikana jotain estettä kentällä, niin laitathan sen takaisin paikoilleen heti treenisi jälkeen.


Koirien häkit

Koiralle voi tuoda kentän laidalle häkin harjoittelun ajaksi. Harjoittelethan rauhallista odottamista häkissä etukäteen koirasi kanssa, jotta se osaa odottaa vuoroaan häiritsemättä muiden treenaamista. Huolehdi siis siitä, että koirasi antaa treenirauhan muille ja siirrä koira tarvittaessa muualle odottamaan omaa vuoroaan.

Häkkejä voi säilyttää kokoustilassa tai hallin puolella seinäkorokkeella.

Sisäkengät

Putsaa kenkäsi sisälle tullessa hyvin ja käytä hallin kentillä erillisiä sisäkenkiä tai sukkia, jotta matto pysyy mahdollisimman hyvin puhtaana.

Käyntiovien vieressä on vaaterekit ja kenkäkaukalot, joihin voi jättää ulkokengät ja päällysvaatteet treenin ajaksi.

Siisteys

Huolehditaan yhdessä hallin ja koko lähialueen siistinä pitämisestä! Ulkoiluta koira huolellisesti ennen halliin sisälle tulemista ja huolehdi ulkoiluttamisesta tarvittaessa myös treenien välillä, jotta vahingoilta vältytään. Hallissa on arvokas ja laadukas tekonurmi, josta meidän kaikkien tulee pitää hyvää huolta, että alusta pysyy laadukkaana mahdollisimman pitkään.

Hallin sisällä sattuvissa vahingoissa on voimassa Sotkusakko 15€. Sotkusakko tulee maksaa heti, kun vahinko on sattunut mobilepaylla tai seuran tilille. Nämä tiedot löytyy hallista.

Mikäli vahinko käy sisällä, hallista löytyy siivoussankkoja. Puhdista vahinko reilulla määrällä sankosta löytyvällä puhdistusaineella ja paperilla.

Kerääthän koirankakat niin hallin pihalta kuin lähiteiden varsiltakin. Huolehditaan yhdessä, että annamme naapurikiinteistöjen omistajille ja yrityksille hyvän kuvan vastuullisesta koiratoiminnasta. Jos et koe asiaksesi siivota koirasi jätöksiä, niin ulkoilutathan ja lämmittelethän koirasi tällöin muualla.

Koirankakkapusseille on ulkona roskis. 

Ethän anna koiran pissata myöskään muiden rakennusten rakenteisiin jne.

Muiden käyttäjien huomioiminen

Kunnioitetaan hallin sisällä ja ulkopuolella muita koirakoita.

Varattu vuoro alkaa varauksen alkamisajankohtana. Annathan edellisen treenaajan siis tehdä rauhassa vuoronsa loppuun ja poistua kentältä.

Hallin käyttäjä on vastuussa omasta koirastaan ja hän sitoutuu korvaamaan itsensä ja koiransa aiheuttamat vahingot kärsineelle osapuolelle.

Esteet ja muut välineet

Hallin esteet ja välineet on SPSH Ry:n omaisuutta. Mikäli joku este tai väline menee rikki, olet korvausvelvollinen korvaamaan aiheutetun vahingon. Ilmoitathan rikkoutumisesta välittömästi marikapaananen@pp.inet.fi.

Muut asiat

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan SPSH Ry:n sääntöjä ja on vastuussa siitä, että tilat ovat käytön jälkeen samassa kunnossa kuin ennen käyttöä.

SPSH RY ei ole vastuussa käyttäjille sattuneista vahingoista tai käyttäjien omaisuudesta.

Alue on savuton, joten ethän tupakoi hallissa tai sen välittömässä läheisyydessä.

Mikäli olet viimeinen lähtijä, huolehdithan, että kaikki valot hallissa on kiinni sekä lukitse ovet. Tämän jälkeen varmista, että ovi on lukossa.

Hallissa koiria on käsiteltävä asiallisesti ja kunnioittavasti.

Hallissa voidaan käyttää tallentavaa kameravalvontaa. Tästä ilmoitetaan hallissa erillisin kyltein. Tällä hetkellä ei ole käytössä.

Vuokraaminen

Yksityinen seuran jäsen:

½ h 15 €

1 h 30 €

1 pv 150 €

kasvattajatapahtumat 1 pv 100 € ja viikonloppu 200 €

Ei-jäsen ja yritykset:

½ h 20 €

1 h 35 €

1 pv 220 €

Viitenumerot:

Yksityinen seuran jäsen: 5018

Ei-jäsen/yritys: 5021

hallirinki: 5005

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠avainpantti: 10074Yhteystiedot ja varaukset 

spshposti (at) gmail.com

Yksityinen vuoro:
Joku varaa hallista tunnin/tunnit. Hän maksaa taksan mukaan varauksestaan. Halli on hänen käytössään tuon ajan. Vuoron voi peruuttaa 1vrk ennen vuoron alkua. Silloin maksua ei peritä

Yksityiset kimppatreenit:
Joku varaa hallista tunnin/tunnit. Hän voi treenata varaamallaan vuorolla yksin tai pyytää kavereitaan kimppaan ja tuntitaksan voi jakaa porukan kesken. Varaaja on kuitenkin tuntitaksan maksaja. Varaaja kerää osuudet ystäviltään. Vuoron voi peruuttaa 1vrk ennen vuoron alkua. Silloin maksua ei peritä

Ohjatut koulutukset hallissa:
Koulutusohjaaja voi ehdottaa ohjattavilleen että pidetäänkö seuraava kerta hallissa. Tällöin koulutusohjaaja varaa vuoron ja ottaa SITOVAT ilmoittautumiset ohjattaviltaan. Varattujen tuntien tuntitaksat jaetaan osallistujien kesken. Koulutusohjaaja ei osallistu maksuun, koska hän tekee siellä työtä ja kouluttaa. Mikäli joku peruuttaa osallistumisensa on hänen joka tapauksessa maksettava osuutensa tai "myytävä" se jollekin toiselle. Jos näyttää että kaikki peruvat voi koulutusohjaaja peruuttaa vuoron 1vrk ennen vuoron alkua, jolloin maksua ei peritä. Tai ohjaaja voi halutessaan omia vuoron itselleen, mutta silloin hänen täytyy vuorosta maksaa.

Kurssit hallissa:
Mikäli hallissa järjestetään kurssimuotoista koulutusta, kurssin vetäjä varaa kurssivuorot ennakkoon. Kursseille osallistuvat ilmoittautuneet maksavat kurssimaksun ennakkoon. Maksuun sisältyy hallilisä.

Hallirinkiläiset:
Hallirinkiläiset maksavat hallin käyttömaksua kiinteän summan joka kuukausi. Tällä kiinteällä sopimusperusteisella maksulla taataan se, että seura kykenee maksamaan hallin kuukausivuokran hallin omistajalle. Hallirinkiläisille on varattu hallille omia vuoroja ja rinkiläinen voi käydä ilman erillistä ilmoitusta treenaamassa vapaina aikoina hallissa. Hallin vapaus on muistettava tarkistaa kalenterista ennen treenaamaan menoa. Jos paikalle tulee joku muukin ydinrinkiläinen treenaamaan, noudatetaan "sopu sijaa antaa -mallia". Jos hallirinkiläinen haluaa varata vuoron täysin itselleen tai ystävien kanssa jaettavaksi, varattu vuoro täytyy maksaa normaalin taksan mukaisesti.