Halli

SPSH ry on vuokrannut koiraharrastuskäyttöön noin 400 neliön kokoisen hallin Lintikonkadulta. Halliin on asennettu keinonurmimatto. Hallissa ei ole lämmitystä.

Ajo-ohje

Aja Suonenjoen keskustasta Iisvedelle päin. Käänny vasemmalle heti 9 tien sillan jälkeen (Lintikonkadulle). Halli on ensimmäisessä rakennuksessa heti oikealla perällä ja sinne mennään ruskean käyntioven kautta.

Sotku-sakko

Jos koirasi tekee tarpeitaan halliin, peritään siitä 10€ siivouskuluja. Maksu hallilla olevaan lippaaseen tai seuran tilille FI38 5443 0420 0885 22 viite 1355.

Vuokraaminen

Hallivuokra jäsenille 12€/h, ulkopuoliset henkilöt ja yrittäjät yritystoimintaan 25€/h. Hallin päivävuokra on seuran jäsenille 50€ ja ulkopuolisille 70€.

Yhteystiedot ja varaukset 

spshposti (at) gmail.com

Yksityinen vuoro:
Joku varaa hallista tunnin/tunnit. Hän maksaa taksan mukaan varauksestaan. Halli on hänen käytössään tuon ajan. Vuoron voi peruuttaa 1vrk ennen vuoron alkua. Silloin maksua ei peritä

Yksityiset kimppatreenit:
Joku varaa hallista tunnin/tunnit. Hän voi treenata varaamallaan vuorolla yksin tai pyytää kavereitaan kimppaan ja tuntitaksan voi jakaa porukan kesken. Varaaja on kuitenkin tuntitaksan maksaja. Varaaja kerää osuudet ystäviltään. Vuoron voi peruuttaa 1vrk ennen vuoron alkua. Silloin maksua ei peritä

Ohjatut koulutukset hallissa:
Koulutusohjaaja voi ehdottaa ohjattavilleen että pidetäänkö seuraava kerta hallissa. Tällöin koulutusohjaaja varaa vuoron ja ottaa SITOVAT ilmoittautumiset ohjattaviltaan. Varattujen tuntien tuntitaksat jaetaan osallistujien kesken. Koulutusohjaaja ei osallistu maksuun, koska hän tekee siellä työtä ja kouluttaa. Mikäli joku peruuttaa osallistumisensa on hänen joka tapauksessa maksettava osuutensa tai "myytävä" se jollekin toiselle. Jos näyttää että kaikki peruvat voi koulutusohjaaja peruuttaa vuoron 1vrk ennen vuoron alkua, jolloin maksua ei peritä. Tai ohjaaja voi halutessaan omia vuoron itselleen, mutta silloin hänen täytyy vuorosta maksaa.

Kurssit hallissa:
Mikäli hallissa järjestetään kurssimuotoista koulutusta, kurssin vetäjä varaa kurssivuorot ennakkoon. Kursseille osallistuvat ilmoittautuneet maksavat kurssimaksun ennakkoon. Maksuun sisältyy hallilisä.

Ydinrinkiläiset:
Ydinrinkiläiset maksavat hallin käyttömaksua kiinteän summan joka kuukausi. Tällä kiinteällä sopimusperusteisella maksulla taataan se, että seura kykenee maksamaan hallin kuukausivuokran hallin omistajalle. Ydinrinkiläinen voi käydä ilman erillistä ilmoitusta treenaamassa vapaina aikoina hallissa. Hallin vapaus on muistettava tarkistaa kalenterista ennen treenaamaan menoa. Jos paikalle tulee joku muukin ydinrinkiläinen treenaamaan, noudatetaan "sopu sijaa antaa -mallia". Jos ydinrinkiläinen haluaa varata vuoron täysin itselleen tai ystävien kanssa jaettavaksi, varattu vuoro täytyy maksaa normaalin taksan mukaisesti.

Mikäli lämpötila laskee alle -15 asteen, saa varatun vuoron peruuttaa tunti ennen vuoron alkua. Tällöin maksuakaan ei peritä.