Päivitetty

4.2.2019
Näyttelyt | Match Show ->
Näyttelyn 28.7.2019 tuomaritiedot julkaistu

Ajankohtaista -> Vuosikokous 27.2.2019 klo 18

13.1.2019
Ajankohtaista -> vuoden koira palkitsemiset

10.1.2019
Tokokurssi
kts Toko -> alkeis- ja jatkokurssi

1.12.2018
Ajankohtaista -> pikkujouluissa palkitut

7.11.2018
Toko kurssi,
kts Toko -> Alkeis- ja jatkokurssi

Yhteystiedot

SPSH ry
spshposti@gmail.com
www.spsh.org

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:273567 kpl

Vuokraaminen

Hallivuokra jäsenille 12€/h, ulkopuoliset henkilöt ja yrittäjät yritystoimintaan 25€/h (HUOM! Hinnat muuttuneet)


Hallin päivävuokra on seuran jäsenille 50€ ja ulkopuolisille 70€

 

Yhteystiedot ja varaukset

spshposti (at) gmail.com

Yksityinen vuoro:
Joku varaa hallista tunnin/tunnit. Hän maksaa taksan mukaan varauksestaan. Halli on hänen käytössään tuon ajan. Vuoron voi peruuttaa 1vrk ennen vuoron alkua. Silloin maksua ei peritä

Yksityiset kimppatreenit:
Joku varaa hallista tunnin/tunnit. Hän voi treenata varaamallaan vuorolla yksin tai pyytää kavereitaan kimppaan ja tuntitaksan voi jakaa porukan kesken. Varaaja on kuitenkin tuntitaksan maksaja. Varaaja kerää osuudet ystäviltään. Vuoron voi peruuttaa 1vrk ennen vuoron alkua. Silloin maksua ei peritä

Ohjatut koulutukset hallissa:
Koulutusohjaaja voi ehdottaa ohjattavilleen että pidetäänkö seuraava kerta hallissa. Tällöin koulutusohjaaja varaa vuoron ja ottaa SITOVAT ilmoittautumiset ohjattaviltaan. Varattujen tuntien tuntitaksat jaetaan osallistujien kesken. Koulutusohjaaja ei osallistu maksuun, koska hän tekee siellä työtä ja kouluttaa. Mikäli joku peruuttaa osallistumisensa on hänen joka tapauksessa maksettava osuutensa tai "myytävä" se jollekin toiselle. Jos näyttää että kaikki peruvat voi koulutusohjaaja peruuttaa vuoron 1vrk ennen vuoron alkua, jolloin maksua ei peritä. Tai ohjaaja voi halutessaan omia vuoron itselleen, mutta silloin hänen täytyy vuorosta maksaa.

Kurssit hallissa:
Mikäli hallissa järjestetään kurssimuotoista koulutusta, kurssin vetäjä varaa kurssivuorot ennakkoon. Kursseille osallistuvat ilmoittautuneet maksavat kurssimaksun ennakkoon. Maksuun sisältyy hallilisä.

Ydinrinkiläiset:
Ydinrinkiläiset maksavat hallin käyttömaksua kiinteän summan joka kuukausi. Tällä kiinteällä sopimusperusteisella maksulla taataan se, että seura kykenee maksamaan hallin kuukausivuokran hallin omistajalle. Ydinrinkiläisille on varattu kalenterista vuoroja, mutta ne ei ole yksityisiä. Jokainen ydinrinkiläinen saa tulla tuolla vuorolla treenaamaan "sopu sijaa antaa"-malliin. Ydinrinkiläinen voi myös käydä ilman erillistä ilmoitusta treenaamassa vapaina aikoina hallissa. Hallin vapaus on muistettava tarkistaa kalenterista ennen treenaamaan menoa. Jos paikalle tulee joku muukin ydinrinkiläinen treenaamaan, noudatetaan taas "sopu sijaa antaa -mallia". Jos ydinrinkiläinen haluaa varata vuoron täysin itselleen tai ystävien kanssa jaettavaksi, varattu vuoro täytyy maksaa normaalin taksan mukaisesti.

Pakkasraja -15 astetta:

Mikäli lämpötila laskee alle -15 asteen, saa varatun vuoron peruuttaa tunti ennen vuoron alkua. Tällöin maksuakaan ei peritä.

-Hallitus